ADO Den Haag strikt Rabobank Regio Den Haag als maatschappelijk partner

0
ADO Den Haag strikt Rabobank Regio Den Haag als maatschappelijk partner

De Rabobank Regio Den Haag gaat opnieuw een maatschappelijk partnership aan met Stichting Powervrouwen.nl (maatschappelijk partner ADO Den Haag Vrouwen). 

In de Skybox van de Rabobank, in het Cars Jeans Stadion, werd afgelopen week de handtekening onder deze 'nieuwe' verbintenis gezet, zo meldt de residentieclub. 

De samenwerking tussen Rabobank Regio Den Haag en Stichting Powervrouwen.nl/ADO Den Haag is erop gericht om de maatschappelijke betrokkenheid van beide partijen te blijven versterken. Door de (uitgebreide) financiële steun die de Rabobank de stichting biedt, is Powervrouwen.nl in staat om vele activiteiten te organiseren in de regio Haaglanden."

"We geloven in vrouwenvoetbal en wat Stichting 'ADO Powervrouwen' zoal doet", zegt Rabobank-directeur Harry Wientjens. "Met name hun maatschappelijke activiteiten spreken ons aan en daarom steunen we hen van harte."

Ook voorzitter Kees Punt (ADO Den Haag) is verheugd met de continuering van deze samenwerking: "Wij kijken uit naar de maatschappelijke activiteiten die wij, in samenwerking met de Rabobank, kunnen realiseren in regio Den Haag. Met de Rabobank hebben wij een partner aan onze zijde, die onze visie op maatschappelijk gebied deelt."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!