Hoogsteder selecteert 21 speelsters voor oefeninterlands Oranje O23 Oranje O19 reist met 23 speelsters af naar Spanje voor oefenduels Wiegman duidelijk: ''Er kan een streep door deelname aan de Spelen'' Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen'' Wiegman maakt selectie voor Tournoi de France bekend; tweetal keert terug

Marokkaanse bond ging mist in: ''Ik moest ze helaas teleurstellen''

( 0 reacties)
Marokkaanse bond ging mist in: ''Ik moest ze helaas teleurstellen''

Sabrine Ellouzi gaat een bijzondere week tegemoet. De 22-jarige speelster van FC Twente is namelijk opgeroepen voor het nationale elftal van Tunesië. Daarmee maakt Ellouzi haar debuut voor het land van haar vader.

Het is niet de eerste keer dat de aanvalster in beeld is voor een nationale ploeg. Ellouzi kwam eerder uit voor jeugdteams van Oranje en een paar jaar geleden kreeg ze een telefoontje van de Marokkaanse bond.

"Ze wilden me feliciteren met een uitnodiging voor de nationale ploeg. Ik moest ze helaas teleurstellen", blikt Ellouzi terug op de website van FC Twente. "Ze hadden een foutje gemaakt en dachten dat ik de Marokkaanse in plaats van de Tunesische nationaliteit."

De speelster van de Tukkers neemt het nu juist op tegen Marokko. De trainingsweek van het Tunesische elftal duurt van 22 januari tot 1 februari en vindt plaats in Tunesië en Marokko. Tijdens het trainingskamp speelt de ploeg twee oefeninterlands tegen Marokko.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!