Hoogsteder selecteert 21 speelsters voor oefeninterlands Oranje O23 Oranje O19 reist met 23 speelsters af naar Spanje voor oefenduels Wiegman duidelijk: ''Er kan een streep door deelname aan de Spelen'' Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen'' Wiegman maakt selectie voor Tournoi de France bekend; tweetal keert terug

Speciale week voor Ellouzi: ''Droom om international te worden''

( 0 reacties)
Speciale week voor Ellouzi: ''Droom om international te worden''

Sabrine Ellouzi gaat een bijzondere week tegemoet. De 22-jarige speelster van FC Twente is namelijk opgeroepen voor het nationale elftal van Tunesië. Daarmee maakt Ellouzi haar debuut voor het land van haar vader.

De Tunesische bond heeft een nieuw nationaal vrouwenteam samengesteld, een plan waarvan Ellouzi al een tijdje van op de hoogte was. "Als je dan werkelijk een uitnodiging ontvangt voor het trainingskamp is dat wel speciaal. Ik ben ontzettend trots en blij dat ik deze uitnodiging heb ontvangen", zegt de aanvalster op de website van de Tukkers.

Ellouzi is benieuwd welk avontuur haar te wachten staat. "Ook ben ik wel benieuwd naar het niveau. Samen met een Duitse en Deense speelster, zij we de enigen die in Europa spelen, de andere speelsters wonen en spelen in Tunesië."

"Het is voor iedere voetballer een droom om international te worden, dat voor mij deze kans voorbij komt vind ik heel speciaal", aldus de speelster van FC Twente.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!