KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France

0
KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France

De OranjeLeeuwinnen nemen in maart deel aan het ‘Tournoi de France’. Het toernooi wordt georganiseerd door Franse voetbalbond ter ere van vijftig jaar vrouwenvoetbal in het land.

Naast de Oranjevrouwen en het gastland zullen ook Brazilië en Canada van de partij zijn in Frankrijk. Nederland keert voor het toernooi terug naar het Noord-Franse Valenciennes, waar de vice-wereldkampioen afgelopen zomer twee WK-duels speelde en de fans de stad oranje kleurden. 

In het Stade de Hainaut nemen de OranjeLeeuwinnen het op woensdag 4 maart (19.00 uur) op tegen Brazilië. Zaterdag 7 maart (19.00 uur) spelen de OranjeLeeuwinnen in de havenstad Calais tegen Canada. Vervolgens werkt de selectie van bondscoach Sarina Wiegman in Valenciennes de derde en laatste wedstrijd af tegen gastland Frankrijk. Deze wordt dinsdag 10 maart gespeeld (21.00 uur).

Wil jij de OranjeLeeuwinnen in Frankrijk aanmoedigen? Dat kan! Op donderdag 16 januari om 15.00 uur start de kaartverkoop. Tickets zijn te koop via de Ticketshop van de toernooiorganisatie en niet via de KNVB.

Een Oranje ClubCard is bij deze wedstrijd niet verplicht. Voor Oranje ClubCard-houders is het wel mogelijk om punten te ontvangen voor deze wedstrijd. Deze punten kun je na de wedstrijd zelf claimen door een mail te sturen naar onsoranje@knvb.nl.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!