BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion

0
BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion

In 2020 zal het Philips Stadion voor het eerst het decor zijn van een competitiewedstrijd in de Eredivisie. Op vrijdag 20 maart speelt PSV de topper tegen Ajax in het stadion van de club, zo maakte PSV dinsdagavond tijdens de Nieuwjaarsshow 2020 bekend.

Nog niet eerder werd een competitiewedstrijd in de Eredivisie Vrouwen gespeeld in een stadion dat plaats biedt aan meer dan 35.000 fans. In de BeNe League speelden eerder Ajax en FC Twente wel in de Johan Cruijff Arena.

Gezien de populariteit van het Nederlandse vrouwenvoetbal en de positieve ontwikkelingen bij PSV is het een uitgelezen moment om een wedstrijd in het Philips Stadion te spelen, vindt de directie van PSV. Normaal gesproken speelt de ploeg van trainer Sander Luiten haar wedstrijden op PSV Campus De Herdgang.

"Dit is ontzettend mooi voor ons", reageert Jeslynn Kuijpers, aanvoerster van PSV. "Het vrouwenvoetbal zit in de lift en dat geldt helemaal voor ons team. Vorig seizoen speelden we al om de prijzen, dit jaar hebben we opnieuw een stap gezet. Voor veel meiden is het de eerste keer dat ze in zo'n atmosfeer gaan spelen. We kijken er naar uit."

Kaarten voor het topduel in de Eredivisie zijn vanaf donderdag 30 januari te verkrijgen. Voor de wedstrijd gelden vrije verkoopwaarden. Dat betekent dat je geen (Seizoen) Club Card nodig hebt om een kaartje voor PSV - Ajax te kopen. Toegangskaarten voor de eerste ring zijn verkrijgbaar vanaf € 3,- per stuk.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!