Podcast De Wereld van VICE Sports wint de Voetbal Podcast Award 2019

0
Podcast De Wereld van VICE Sports wint de Voetbal Podcast Award 2019

Dit weekend won de podcast De Wereld Van VICE Sports de Voetbal Podcast Award 2019 op het Total Football Festival in Paradiso. De podcast, die inmiddels een jaar geleden gestart, won van andere kanshebbers als De Derde Helft Podcast en Pantelic Podcast.

Diana Kuip - sportjournalist en jurylid - zei hierover het volgende: "Deze podcast is meer dan alleen gezellig voetbal entertainment. Het brengt ook echt iets nieuws dankzij de verrassende invalshoeken en de bijzondere journalistieke verhalen."

In deze podcast gebruikt journalist Sam van Raalte sport als excuus om subculturen of levens in te duiken, waar we anders nooit iets over hadden geweten. Zo onderzoekt hij onder andere de Nederlandse invloeden op het Kaapverdiaans voetbal, spreken we een beruchte hooligan met een stadionverbod van 30 jaar spreken en gaan we op zoek naar een verdwenen paard.

In het overige podcastaanbod van VICE, geeft Te Lui Om Te Lezen jonge mensen de kans om VICE artikelen te luisteren. In Oranje Leeuwinnen de Podcast besprak VICE de wedstrijden na met relevante vrouwen uit de voetbalwereld, en in elke aflevering deelde Rocky haar beste kleedkamerverhalen. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!