Uitslag | Zeges voor FC Twente, ADO Den Haag, SC Heerenveen en PEC Zwolle BREAKING | Bekerfinale wordt gespeeld in stadion Almere City FC Oranje O19 strijdt in eigen land om ticket voor EK in Georgië Oranje O17 werkt jacht op EK-ticket af op veld van SV Venray Veurink verlengt: ''Onze ambities zijn groot, onze jacht gaat door''

Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV

( 0 reacties)
Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV

Contractnieuws bij PSV. Nadia Coolen heeft haar contract bij de Eindhovense club met twee seizoenen verlengd.

De 25-jarige Coolen heeft in het bijzijn van manager vrouwenvoetbal Sandra Doreleijers in Spanje, waar PSV op trainingskamp is, een nieuw contract ondertekend en gaat zo voor tien seizoenen in dienst van de Eindhovenaren.

Dankzij haar verleden in de aanvalshoede draagt Coolen sinds januari 2019 de titel all-time topscorer bij PSV met 43 goals in het rood-wit. De teamspeler staat tevens tweede op de lijst met meest gespeelde duels voor de club achter Jeslynn Kuijpers en werkt voor de maatschappelijke projecten van de club via de PSV Foundation.

Coolen blijft dankzij haar contractverlenging verenigd met aanvoerder Kuijpers, die onlangs ook haar contract heeft verlengd. Het tweetal is sinds de oprichting in 2012 actief bij PSV en gaat gezamenlijk voor de tien seizoenen in Eindhoven.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!