LIVESTREAM | FC Twente treft VfL Wolfsburg in oefenwedstrijd SC Heerenveen op zoek naar oefentegenstander na afzegging FOTO | Heftig! Doelvrouw Liverpool loopt horrorblessure aan hoofd op SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France

Voormalig doelvrouw FC Twente keert terug naar thuisland

( 0 reacties)
Voormalig doelvrouw FC Twente keert terug naar thuisland

Een transfer voor Nicky Evrard. De voormalig doelvrouw van FC Twente keert terug naar thuisland België. Ze heeft getekend voor KAA Gent Ladies.

Evrard speelde al eerder voor de Belgische ploeg. In 2017 verruilde ze KAA Gent voor FC Twente. De Tukkers toonden destijds niet voor het eerst interesse en de keepster maakte de overstap naar de Nederlandse Eredivisie.

In totaal speelde Evrard twee seizoenen voor FC Twente, waarna ze afgelopen zomer naar Sporting de Huelva vertrok. Het Spaanse avontuur werd echter niet waar de goalie op had gehoopt. "Al heel snel bleek dit voor haar niet de juiste keuze te zijn", schrijft KAA Gent Ladies op de website. Evrard keerde terug naar haar thuisland en KAA Gent bood haar de kans om mee te trainen.

Uiteindelijk zag de doelvrouw een nieuw buitenlands avontuur momenteel niet zitten, waarna ze haar handtekening zette onder een contract bij KAA Gent. Bij die club wordt ze herenigd met Jassina Blom en Nina Stapelfeldt. Het drietal werd afgelopen seizoen samen kampioen bij FC Twente.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!