PSV neemt na dit seizoen afscheid van ervaren middenveldster OranjeLeeuwinnen doen financiële bijdrage aan steunpakket voor clubs BREAKING | FIFA: WK Onder 20 uitgesteld vanwege coronavirus Contractnieuws uit Amsterdam: Ajax deelt twee contractverlengingen uit OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie

PEC Zwolle geeft clinic en speelt oefenwedstrijd tegen Be Quick'28

0
PEC Zwolle geeft clinic en speelt oefenwedstrijd tegen Be Quick'28

PEC Zwolle is vandaag gestart met de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. De Blauwvingers oefenen later deze maand, op vrijdag 24 januari, tegen Vrouwen 1 van Be Quick'28.

De wedstrijd begint om 19:30 uur en voorafgaand aan het oefenduel organiseert Be Quick'28 in samenwerking met PEC Zwolle een clinic, georganiseerd op de velden van Be Quick'28.

De speelsters van PEC Zwolle gaan je trainen in verschillende voetbalvormen waarin schieten, dribbelen, techniek en dergelijke centraal staan. De clinic begint vrijdag 24 januari om 16:30 uur.

Heb je een vriendinnetje/nichtje/buurmeisje die het leuk lijkt ook deel te nemen en niet bij Be Quick’28 voetbalt, neem haar dan gezellig mee!

Geef je snel op door te mailen naar anoukbourgonje@msn.com. Vermeld in de mail: eigen naam, naam vriendinnetje en het team waar je in speelt.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!