PSV neemt na dit seizoen afscheid van ervaren middenveldster OranjeLeeuwinnen doen financiële bijdrage aan steunpakket voor clubs BREAKING | FIFA: WK Onder 20 uitgesteld vanwege coronavirus Contractnieuws uit Amsterdam: Ajax deelt twee contractverlengingen uit OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie

Peddemors sluit aan bij FlowSports: ''Alles in zich om de top te bereiken''

0
Peddemors sluit aan bij FlowSports: ''Alles in zich om de top te bereiken''

Ella Peddemors sluit aan bij FlowSports. Het talent uit Enschede speelt momenteel bij FC Twente, waar ze geen onbekende is. Peddemors speelde voorheen namelijk in de jeugdopleiding van de Twentse club.

Waar de 17-jarige speelster de afgelopen seizoenen al diverse keren mocht proeven bij de hoofdmacht van FC Twente, mag ze dit seizoen geregeld rekenen op een basisplaats en maakt ze veel minuten. Peddemors, die zowel op het middenveld als voorin uit de voeten kan, komt daarnaast uit voor jeugdelftallen van Oranje.

Peddemors: "Ik ben blij met de stappen die ik zet. Ik ben nog jong en en heb een lange weg voor mij. Ik ben trots dat ik bij FlowSports mag aansluiten en zij mij kunnen ondersteunen bij alles wat nog komen gaat."

"Ella is één van de grootste Nederlandse talenten en maakt een mooie ontwikkeling door. We kijken kritisch naar de nieuwe generatie en zijn ervan overtuigd dat Ella alles in zich heeft om de top te bereiken", aldus Leoni Blokhuis.

Foto via: FlowSports

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!