Hoogsteder selecteert 21 speelsters voor oefeninterlands Oranje O23 Oranje O19 reist met 23 speelsters af naar Spanje voor oefenduels Wiegman duidelijk: ''Er kan een streep door deelname aan de Spelen'' Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen'' Wiegman maakt selectie voor Tournoi de France bekend; tweetal keert terug

Voetbalplaatjes keren terug bij Albert Heijn; ook Leeuwinnen van partij

( 0 reacties)
Voetbalplaatjes keren terug bij Albert Heijn; ook Leeuwinnen van partij

Albert Heijn heeft ze weer: voetbalplaatjes. Vanaf maandag 6 januari zijn ze verkrijgbaar in alle winkels van Albert Heijn en bij online bestellingen.

Er zijn dit jaar 252 unieke plaatjes van spelers van de achttien Eredivisieclubs, het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen. De plaatjes zijn nu nog specialer met mooie actiefoto’s.

In de twee tv-commercials rondom de spaaractie spelen de voetballers Frenkie de Jong, Donny van de Beek, Steven Berghuis en Jackie Groenen een opvallende hoofdrol.

Voor alle voetbalplaatjes is er een prachtig verzamelboek vol leuke weetjes, spelletjes en invuloefeningen. De populaire AH Voetbal App is eveneens terug. Daar kan je gespaarde plaatjes scannen om ze toe te voegen aan je digitale verzameling.

Met deze spaaractie start Albert Heijn direct aan het begin van het jaar het oranje gevoel van EURO2020. Dat is niet toevallig: Albert Heijn is vanaf september een van de partners van de KNVB voor het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen.

Bij iedere € 10 aan (online) boodschappen krijgen klanten een setje van vier voetbalplaatjes. In januari en februari zijn er regelmatig ‘spaarversnellers’, Bonus-producten waarbij klanten extra voetbalplaatjes krijgen. Het verzamelboek is verkrijgbaar voor € 1,49. De spaaractie duurt tot en met zondag 16 februari.

Beeld: Albert Heijn

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!