'ABN Amro investeert met nieuw contract miljoenen euro's in vrouwentak Ajax'

0
'ABN Amro investeert met nieuw contract miljoenen euro's in vrouwentak Ajax'

Donderdag werd bekend dat ABN Amro en Ajax overeenstemming hebben bereikt over de verlenging van het sponsorcontract. De bank zal zich vanaf heden focussen op het versterken van de vrouwenteams binnen Ajax.

Volgens De Telegraaf is met de verlenging van het contract van ABN Amro zo'n twee miljoen euro per jaar gemoeid. 'Menig club zou in de Eredivisie voor mannen tekenen voor dergelijke bedragen', zo schrijft de krant over de deal. 

ABN Amro is inmiddels ruim vijf jaar hoofdsponsor van de vrouwentak van de Amsterdamse club. In 2020 gaat de bank zich samen met Ajax nog meer inzetten op het vergroten van de zichtbaarheid en verder ontwikkelen van deze tak. 

"We staan aan de vooravond van een nieuwe stap in de stormachtige ontwikkeling van het vrouwenvoetbal: steeds meer meisjes voetballen, veel vooraanstaande mondiale speelsters komen uit Nederland en de aandacht van de media neemt toe. We hebben ambitie bij Ajax om het vrouwenvoetbal nog veel groter te maken, en met ABN AMRO aan onze zijde gaan we deze ambities waarmaken", gaf Daphne Koster, manager vrouwenvoetbal bij Ajax, al eerder aan.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!