LIVESTREAM | FC Twente treft VfL Wolfsburg in oefenwedstrijd SC Heerenveen op zoek naar oefentegenstander na afzegging FOTO | Heftig! Doelvrouw Liverpool loopt horrorblessure aan hoofd op SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France

Wiegman hoopt op Veurink: ''Wil heel graag door met Arjan''

( 0 reacties)
Wiegman hoopt op Veurink: ''Wil heel graag door met Arjan''

Bondscoach Sarina Wiegman verlengde eerder deze week haar contract als bondscoach van de OranjeLeeuwinnen. Wiegman hoopt dat assistent-bondscoach Arjan Veurink ook aanblijft bij Oranje.

"Ik wil heel graag door met Arjan", is Wiegman duidelijk in gesprek met De Telegraaf. Volgens de krant is de KNVB zeer tevreden over de assistent-bondscoach, die een verleden heeft bij FC Twente. Een gesprek zal dan ook snel vormen.

Veurink verricht binnen de Nederlandse voetbalbond ook werkzaamheden in de breedte van het vrouwenvoetbal en dus kan het nog wel even duren voordat de handtekeningen worden gezet. "Arjan is meer dan alleen een assistent, dat moet ook worden afgekaart", aldus Wiegman.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!