Dalebout blij met Eredivisie Cup: ''Kan me goed verder ontwikkelen''

0
Dalebout blij met Eredivisie Cup: ''Kan me goed verder ontwikkelen''

ADO Den Haag speelt vandaag de laatste officiële wedstrijd van 2019. In de Eredivisie Cup is Excelsior Barendrecht de tegenstander. Romy Dalebout blikt vooruit op de website van de residentieclub.

'De eerste seizoenhelft hebben we goede wedstrijden en wat mindere wedstrijden gehad", kijkt de goalie terug. "Ik denk dat we toch tevreden kunnen zijn hoe we het eerste seizoenshelft gepresteerd hebben. We hebben wat tegenslagen gehad, maar we zijn er als team sterker uitgekomen. We gaan de tweede seizoenshelft gewoon knallen met elkaar."

Dalebout is blij met de invoering van de nieuwe Eredivisie Cup. "Ik ben blij met het vertrouwen van de trainer om mij de Eredivisie Cup te laten spelen. Door mijn minuten te maken op het hoogste niveau, kan ik mij goed verder ontwikkelen als keepster", geeft ze aan.

Vanavond wacht dus Excelsior Barendrecht. "Excelsior Barendrecht zal natuurlijk gebrand zijn om te winnen, maar dat zijn wij ook. We spelen misschien niet altijd de beste wedstrijden, maar we willen hier in Den Haag gewoon een zege boeken!", aldus Dalebout.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!