LIVESTREAM | FC Twente treft VfL Wolfsburg in oefenwedstrijd SC Heerenveen op zoek naar oefentegenstander na afzegging FOTO | Heftig! Doelvrouw Liverpool loopt horrorblessure aan hoofd op SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France

''Heel vaak zie je dat in zo'n geval ook de vrouwen de dupe worden''

( 0 reacties)
''Heel vaak zie je dat in zo'n geval ook de vrouwen de dupe worden''

Ashleigh Weerden speelt inmiddels al een aantal jaar voor FC Twente. Met de Tukkers maakte de jonge aanvalster van alles mee, zo ook de periode waarin FC Twente het financieel moeilijk had.

"In de fase dat FC Twente het financieel erg moeilijk had, hebben we daar als vrouwen niet zo heel veel van gemerkt", vertelt de 19-jarige Weerden in een uitgebreid gesprek met De Twaalfde Man. "Heel vaak zie je dat in zo'n geval ook de vrouwen de dupe worden."

De vrouwentak van FC Twente werd destijds ondergebracht in een stichting. "Behalve dat we werden ondergebracht in een stichting hebben we daar nauwelijks last van gehad. We hebben een prima bestuur en konden alles op het hoogste niveau blijven doen", aldus Weerden.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!