FOTO | Hegerberg komt met bijzonder slecht nieuws: ''Beste komt nog'' WTF! Inbraak in kleedkamer van ASV Wartburgia tijdens training Groenen nieuwe ambassadeur Johan Cruyff Foundation FOTO | FC Twente-middenveldster maakt rentree na zware knieblessure FOTO | Mooi! Van Schoonhoven keert terug op trainingsveld PSV

Polak eerlijk: ''In dit team is sprake van overenthousiasme''

( 0 reacties)
Polak eerlijk: ''In dit team is sprake van overenthousiasme''

ADO Den Haag komt vandaag voor het laatst in actie in 2019. De residentieclub kan tevreden terugkijken op de eerste seizoenshelft, al ziet trainer Sjaak Polak wel dat ADO Den Haag punten laat liggen tegen concurrenten.

Zo werd er bijvoorbeeld gewonnen van Ajax en gelijkgespeeld tegen PSV, maar verloren van PEC Zwolle en gelijkgespeeld tegen Excelsior Barendrecht. "Dat komt omdat die topploegen willen voetballen", zegt Polak in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Volgens de trainer trekken de concurrenten zich juist terug tegen ADO. "Ze weten dat wij volle bak op de aanval spelen en risico's nemen, zodat ze met een verdedigendere speelstijl ook kansen krijgen", aldus de oefenmeester, die ook aangeeft dat de jonge selectie een factor is. "In dit team is sprake van overenthousiasme. Af en toe moet ik hen wakker schudden."

 
Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!