Wiegman verlengt contract: ''Geeft vertrouwen en waardering''

0
Wiegman verlengt contract: ''Geeft vertrouwen en waardering''

De KNVB en OranjeLeeuwinnen-bondscoach Sarina Wiegman hebben overeenstemming bereikt over verlenging van haar contract tot en met het Europees kampioenschap van 2021 in Engeland.

Wiegman is blij om bij de Leeuwinnen te blijven en is duidelijk over haar ambities. "Ik heb het al vaker gezegd: ik wil met ambitieuze mensen werken en dit Oranje is op dat vlak de absolute top. Ook zie je binnen de hele KNVB-organisatie het besef dat we deel uitmaken van een unieke periode in het vrouwenvoetbal in Nederland."

De bondscoach vervolgt: "Iedereen wil daar graag zijn of haar steentje aan bijdragen. Dat geeft vertrouwen en waardering, maar ook topfaciliteiten voor het team. Het is wat mij betreft een mooie combinatie van nu moeten én willen presteren, en tegelijkertijd de speelsters verder kunnen helpen bij hun ontwikkeling."

"In zo’n omgeving voel ik me heel goed op m’n plaats. Het spreekt denk ik voor zich dat ik onwijs veel zin heb om er, samen met m’n staf en de speelsters, weer anderhalf jaar vol voor te gaan", aldus Wiegman.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!