LIVESTREAM | FC Twente treft VfL Wolfsburg in oefenwedstrijd SC Heerenveen op zoek naar oefentegenstander na afzegging FOTO | Heftig! Doelvrouw Liverpool loopt horrorblessure aan hoofd op SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France

BREAKING | Bondscoach Wiegman langer bij de OranjeLeeuwinnen

( 0 reacties)
BREAKING | Bondscoach Wiegman langer bij de OranjeLeeuwinnen

De KNVB en OranjeLeeuwinnen-bondscoach Sarina Wiegman hebben overeenstemming bereikt over verlenging van haar contract tot en met het Europees kampioenschap van 2021 in Engeland.

Het huidige contract van Wiegman liep tot en met de Olympische Spelen van 2020. De 104-voudig voormalig international maakte in 2014 de overstap van ADO Den Haag naar de KNVB. Na tweeënhalf jaar als assistent-bondscoach te hebben gewerkt, werd de in Den Haag geboren en getogen Wiegman in januari 2017 aangesteld als eindverantwoordelijke voor de OranjeLeeuwinnen.

In 2017 leidde Wiegman de ploeg in eigen land naar de EK-winst, op het wereldkampioenschap in Frankrijk afgelopen zomer pakte de selectie zilver én een Olympisch ticket. Momenteel zijn de Leeuwinnen hard op weg naar plaatsing voor het EK van 2021. De titelhouder gaat na zes wedstrijden ongeslagen aan de leiding in groep A.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!