Het programma van 8 december: Nederlandse onderonsjes

0
Het programma van 8 december: Nederlandse onderonsjes

Het is vandaag zondag 8 december en het is weer tijd voor competitievoetbal! Vandaag staan er weer enkele wedstrijden waarin Nederlanders in actie kunnen komen op het programma. Wij zetten de duels voor je op een rijtje!

De voetbaldag begint om 12:00 uur. In Spanje begint dan het treffen tussen Atlético Madrid (Sari van Veenendaal) en Athletic Club. Om 12:00 uur wordt ook afgetrapt bij de wedstrijd tussen het FC Barcelona van Lieke Martens en het Real Betis van Merel van Dongen.

Een uur later staan in Engeland Jackie Groenen (Manchester United) en Kika van Es en Inessa Kaagman (Everton) tegenover elkaar. In Duitsland neemt het SC Sand van Myrthe Moorrees en Pia Rijsdijk het op tegen het VfL Wolfsburg van Dominique Bloodworth.

In Frankrijk speelt Olympique Lyon (Shanice van de Sanden) tegen Metz. Later op de middag staan er in Engeland nog wat lekkere wedstrijden op het programma. Esmee de Graaf en Tessel Middag gaan met West Ham United op bezoek bij Liverpool, terwijl Siri Worm het met Tottenham Hotspur opneemt tegen het Brighton & Hove Albion van Danique Kerkdijk.

Maxime Bennink (Reading) speelt tegen het Arsenal van Jill Roord, Daniëlle van de Donk en Vivianne Miedema. De voetbaldag wordt om 16:00 uur afgesloten met de wedstrijd tussen Bristol City (Vita van der Linden) en Birmingham City.

Het programma van 8 december:
12:00 Atlético Madrid (Van Veenendaal) - Athletic Club
12:00 FC Barcelona (Martens) - Real Betis (Van Dongen)
13:00 Manchester United (Groenen) - Everton (Van Es, Kaagman)
14:00 SC Sand (Moorrees, Rijsdijk) - VfL Wolfsburg (Bloodworth)
14:45 Olympique Lyon (Van de Sanden) - Metz
15:00 Liverpool - West Ham United (Middag, De Graaf)
15:00 Tottenham Hotspur (Worm) - Brighton & Hove Albion (Kerkdijk)
15:00 Reading (Bennink) - Arsenal (Roord, Van de Donk, Miedema)
16:00 Bristol City (Van der Linden) - Birmingham City

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!