LIVESTREAM | FC Twente treft VfL Wolfsburg in oefenwedstrijd SC Heerenveen op zoek naar oefentegenstander na afzegging FOTO | Heftig! Doelvrouw Liverpool loopt horrorblessure aan hoofd op SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France

Miedema behoort tot top tien beste speelsters van 2019

( 0 reacties)
Miedema behoort tot top tien beste speelsters van 2019

The Guardian publiceert ook dit jaar een lijst met de 100 beste speelsters van 2019. Vandaag werd de top tien en dus ook de winnaar bekendgemaakt. Vivianne Miedema is de enige OranjeLeeuwin in de top tien.

De spits heeft een zesde plaats gekregen. Miedema kent een topjaar met Oranje en haar ploeg Arsenal. Ze werd onder meer landskampioen met Arsenal, PFA Player of the Year en pakte een zilveren WK-medaille met de OranjeLeeuwinnen. Ook dit seizoen is de aanvalster in vorm.

Miedema is door haar prestaties flink gestegen ten opzichte van vorig jaar. In 2018 stond ze namelijk nog vijftiende. 

Sam Kerr is verkozen tot beste speelster van 2019. De Australische aanvalster, die vanaf 2020 te zien is in het shirt van Chelsea, maakte afgelopen seizoen achttien goals in Amerika en ook op het WK liet Kerr zich regelmatig zien. Lucy Bronze eindigt als tweede, Megan Rapinoe als derde.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!