LIVESTREAM | FC Twente treft VfL Wolfsburg in oefenwedstrijd SC Heerenveen op zoek naar oefentegenstander na afzegging FOTO | Heftig! Doelvrouw Liverpool loopt horrorblessure aan hoofd op SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France

FC Rijnvogels Vrouwen 1 genomineerd voor Sportploeg van het Jaar

( 0 reacties)
FC Rijnvogels Vrouwen 1 genomineerd voor Sportploeg van het Jaar

FC Rijnvogels Vrouwen 1 maakt kans op een mooie prijs. De ploeg is genomineerd voor de prijs van Sportploeg van het Jaar.

Door Stichting Sportpromotie Katwijk worden elk jaar de sportverkiezingen Katwijk gehouden. Op vrijdag 24 januari 2020 worden tijdens het Van Zessen Claer Sportgala de prijzen verdeeld. Het evenement wordt gehouden in het Dorpshuis in Valkenburg.

Door het prachtige kampioenschap in de Hoofdklasse, de promotie naar het allerhoogste niveau van Nederland en de goede prestaties in de Topklasse maakt FC Rijnvogels kans op deze mooie prijs.

FC Rijnvogels Vrouwen 1 kent concurrentie van Grasshoppers dames 1 (landskampioen basketbal) en RVV Heren 1 (kampioen 3e divisie regionaal en bekerwinnaar).

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!