Dessing: ''Nog steeds volop in de race om de kampioensgroep te halen''

0
Dessing: ''Nog steeds volop in de race om de kampioensgroep te halen''

De eerste seizoenshelft van de Eredivisie zit erop. ADO Den Haag gaat de winterstop in als vijfde en volgens Shanique Dessing kan de residentieclub tevreden terugkijken op de eerste seizoenshelft.

"In de competitie zijn we goed begonnen," analyseert ze op de website van ADO Den Haag. "We speelden goed voetbal en haalde goede resultaten. Daarna raakte we een beetje in een dip. Dat had misschien ook te maken met de vele blessures en het stoppen van sommige meiden."

"We speelden nog steeds wel goed voetbal. Alleen gaven we het vaak toch net uit handen, waardoor we niet het gewenste resultaat haalden", zag Dessing. "We hebben een hele sterke groep meiden en daarna toch de draad weer goed opgepakt. Dit resulteerde in een goede afsluiting van de eerste seizoenshelft. We zijn nog steeds volop in de race om de kampioensgroep te halen, dus ik denk dat we tevreden terug kunnen kijken op de eerste helft van het seizoen."

De aanvalster kampte vorig seizoen met blessures en ook begin dit seizoen had de 18-jarige Dessing het lastig. "Daarom ben ik extra blij dat ik nu weer fit ben en het allemaal goed gaat."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!