LIVESTREAM | FC Twente treft VfL Wolfsburg in oefenwedstrijd SC Heerenveen op zoek naar oefentegenstander na afzegging FOTO | Heftig! Doelvrouw Liverpool loopt horrorblessure aan hoofd op SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France

Goed nieuws! NOS bemachtigt rechten voor EK van 2021

( 0 reacties)
Goed nieuws! NOS bemachtigt rechten voor EK van 2021

Goed nieuws! Na het EK van 2017 en het WK van afgelopen zomer zendt de NOS ook het EK van 2021 uit. Dat meldt de omroep vandaag.

De NOS heeft de rechten bemachtigd voor het EK van 2021 in Engeland. "Sport verbindt, en als er één team is dat dat de afgelopen jaren heeft aangetoond, dan is dat het Nederlands vrouwenelftal", zegt Gerard Timmer, algemeen directeur van de omroep.

Timmer vervolgt: "We waren erbij toen Oranje in 2009 voor het eerst meedeed aan een EK, in 2017 toen ze in eigen land Europees kampioen werden en dit jaar toen ze tweede werden op het WK. Het is fantastisch dat ook het komende EK bij de NOS, bij de publieke omroep, te zien zal zijn."

Het EK 2021 wordt van 11 juli tot en met 1 augustus 2021 gespeeld in Engeland. De OranjeLeeuwinnen zijn momenteel op jacht naar een ticket voor het EK en hebben tot dusver achttien punten uit zes kwalificatiewedstrijden.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!