LIVESTREAM | FC Twente treft VfL Wolfsburg in oefenwedstrijd SC Heerenveen op zoek naar oefentegenstander na afzegging FOTO | Heftig! Doelvrouw Liverpool loopt horrorblessure aan hoofd op SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France

Ook drie andere Leeuwinnen behoren tot 100 beste speelsters van 2019

( 0 reacties)
Ook drie andere Leeuwinnen behoren tot 100 beste speelsters van 2019

The Guardian publiceert ook dit jaar een lijst met de 100 beste speelsters van 2019. Vandaag werden nummer 40 tot en met 11 bekendgemaakt. Daarin drie Nederlanders.

Sari van Veenendaal is de eerste OranjeLeeuwin in de nieuwe lijst en heeft plek twintig van de 100. De doelvrouw maakte indruk op het WK, waarop Oranje een zilveren medaille won. Mede door haar optredens maakte Van Veenendaal een transfer naar Atlético Madrid.

Lieke Martens staat op plaats negentien. De aanvalster zakt ten opzichte van vorig jaar wel een aantal plaatsen. In 2018 stond Martens namelijk nog negende. De hoogst genoteerde OranjeLeeuwin tot dusver is Daniëlle van de Donk.

De kleine middenveldster heeft plek zestien. Van de Donk is ten opzichte van vorig jaar flink gestegen. In 2018 werd de middenveldster namelijk nog 29e. Gisteren werd al bekend dat Sherida Spitse en Jackie Groenen ook een plaats in de lijst hebben. Zij zijn verkozen tot respectievelijk 50e en 46e.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!