FOTO | Hegerberg komt met bijzonder slecht nieuws: ''Beste komt nog'' WTF! Inbraak in kleedkamer van ASV Wartburgia tijdens training Groenen nieuwe ambassadeur Johan Cruyff Foundation FOTO | FC Twente-middenveldster maakt rentree na zware knieblessure FOTO | Mooi! Van Schoonhoven keert terug op trainingsveld PSV

Onbegrip om vijfde plaats: ''Hoe heeft zij de Ballon d'Or niet gewonnen?''

( 0 reacties)
Onbegrip om vijfde plaats: ''Hoe heeft zij de Ballon d'Or niet gewonnen?''

Megan Rapinoe ging er maandag met de Ballon d'Or vandoor. De Amerikaanse hield onder meer Alex Morgan en Vivianne Miedema achter zich. En daar was niet iedereen het mee eens.

Miedema, die een topjaar kent, werd namelijk slechts vijfde in het klassement. Fans van de spits waren van mening dat zij juist de Ballon d'Or had moeten winnen. Miedema werd in 2019 onder meer landskampioen met Arsenal, PFA Player of the Year én pakte een zilveren WK-medaille met de OranjeLeeuwinnen.

"Hoe heeft Miedema de Ballon d'Or niet gewonnen?", schrijft een fan. "Miedema zat niet eens bij de top 3? Wat een grap", tweet iemand anders. "Gewoon een snelle reminder dat Vivianne Miedema 22 keer gescoord heeft in veertien wedstrijden in dit seizoen en niet in de top drie bij de Ballon d'Or zit", voegt weer een andere fan toe.

"Waarom wint Vivianne Miedema de Ballon d'Or niet?", vraagt iemand anders zich hardop af. "Megan Rapinoe wint de Ballon d'Or, een speelster die het WK heeft gewonnen. Maar dit gaat over het gehele jaar. Rapinoe is nauwelijks in actie gekomen namens haar club. Ze won de Gouden Schoen op het WK, maar haar meeste goals waren penalty's. Ondertussen scoort Miedema voor de lol en krijgt zij niks."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!