Uitslag | Zeges voor PEC, ADO en SC Heerenveen in Eredivisie Cup WOW! Nederlandse vrouwenteams half seizoen ongeslagen Goed nieuws! NOS bemachtigt rechten voor EK van 2021 UEFA voert groepsfase in voor Champions League vanaf 2021/22 Het programma van 4 december: Oranje O17 in actie

Spitse verkozen tot Speelster van het Jaar in Noorse competitie

( 0 reacties)
Spitse verkozen tot Speelster van het Jaar in Noorse competitie

Sherida Spitse heeft haar fantastische jaar in Noorwegen afgesloten met een individuele prijs. De aanvoerster van Vålerenga is verkozen tot Speelster van het Jaar van de Noorse Toppserien.

Spitse eindigde met Vålerenga als tweede in de Noorse competitie, waardoor een ticket voor de UEFA Women's Champions League werd gepakt. Daarnaast bereikte ze met haar ploeg de finale van de Noorse beker, maar daarin bleek landskampioen Lillestrøm te sterk.

"Ik ben ongelooflijk trots om deze prijs te ontvangen. Het betekent veel voor me, want ik ben constant bezig me te ontwikkelen om een betere speelster te worden. Het is natuurlijk leuk om opgemerkt te worden voor de moeite die je erin stopt", aldus Spitse.

"Ik moet Jolien (haar vrouw, red.), mijn ouders en natuurlijk ook iedereen in het team, de spelers, de staf, de managers, bedanken. Dit is niet alleen mijn prijs, maar ook die van hen!", aldus de captain van Vålerenga.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!