Uitslag | Zeges voor PEC, ADO en SC Heerenveen in Eredivisie Cup WOW! Nederlandse vrouwenteams half seizoen ongeslagen Goed nieuws! NOS bemachtigt rechten voor EK van 2021 UEFA voert groepsfase in voor Champions League vanaf 2021/22 Het programma van 4 december: Oranje O17 in actie

Middag voelt zich weer voetbalster na knieblessure: ''Ben dankbaar''

( 0 reacties)
Middag voelt zich weer voetbalster na knieblessure: ''Ben dankbaar''

Tessel Middag is weer helemaal terug na een zware knieblessure. De middenveldster raakte in juni 2018 tijdens een trainingskamp van de OranjeLeeuwinnen geblesseerd.

Voor de tweede keer liep Middag een zware knieblessure op, maar ook deze keer knokte ze zich terug. De middenveldster voelt zich eindelijk weer écht voetbalster. "Om eerlijk te zijn, ik denk niet dat je het kan uitleggen aan een persoon die niet langdurig geblesseerd is", vertelt Middag op de website van West Ham United.

"Als speelster ben je gewend om iedere dag te trainen, maar als je dat voor een lange tijd niet hebt kunnen doen, ga je het pas echt waarderen", legt ze uit. "Gewoon op het veld staan en genieten van het team, dat betekent zoveel. Het geeft je een ander perspectief als het gaat om voetballen. Ik ben gewoon dankbaar elke keer dat ik het veld op stap."

Middag voelt zich sinds deze zomer pas echt een speelster van West Ham. "Het belangrijkste voor mij is dat ik nu weer fit ben. Het is gewoon geweldig om elke dag op het veld te staan samen met het team. Het is geweldig om je weer als voetbalster te voelen. Wat dat betreft ben ik gelukkig", besluit de middenveldster.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!