Terechte winst Drachtster Boys/HR Piping VR1 op Drachtster Boys VR2

0
Terechte winst Drachtster Boys/HR Piping VR1 op Drachtster Boys VR2

Nadat het veertien dagen geleden in een spannende wedstrijd tussen DFT1 en DFT2 nog eindigde in een 1-1- gelijkspel, werd het zaterdagavond in de SNIJ Noordhal een terechte overwinning voor DFT1.

Nadat DFT1 snel op voorsprong kwam door middel van een benutte penalty van Jessie Prijs ging er een mooie een-twee combinatie van Lisanne Kempe en Jessie Prijs voorafgaande aan de 0-2 door Jessie Prijs. Slordig verdedigen van DFT1 leverde DFT2 de 1-2 op door Bernou Hylkema. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust ging DFT1 verder waar het gebleven was en was het Lisanne Kempe met een hard schot dat onhoudbaar voor keepster Laura Hummel was; 1-3. Daarna volgde de 2-3. Na goed doorzetten van Brenda Bekkema scoorde Martine Koopmans bij de 2e paal.

Hiermee was de koek op voor wat betreft DFT2. Zij speelden een mindere wedstrijd dan 2 weken geleden en DFT1 was beter dan 2 weken geleden. Aafke de Hoek tekende voor de 2-4 en de 2-5 en het eindschot was voor Esther van Toledo die met haar verwoestende schot de eindstand op 2-6 bracht.

Foto via: Meint de Vries

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!