PSV neemt na dit seizoen afscheid van ervaren middenveldster OranjeLeeuwinnen doen financiële bijdrage aan steunpakket voor clubs BREAKING | FIFA: WK Onder 20 uitgesteld vanwege coronavirus Contractnieuws uit Amsterdam: Ajax deelt twee contractverlengingen uit OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie

VIDEO | Samenvatting: PSV naar kampioenspoule na zege op FC Twente

0
VIDEO | Samenvatting: PSV naar kampioenspoule na zege op FC Twente

PSV heeft zich als eerste ploeg geplaatst voor de kampioenspoule van de Eredivisie. Dat deed de ploeg van trainer Sander Luiten door zondagmiddag met 1-0 van FC Twente te winnen.

Katja Snoeijs scoorde in de zeventiende minuut de enige treffer namens de Eindhovenaren. FC Twente gaf zich echter niet gewonnen en was enkele keren dichtbij de gelijkmaker, maar PSV haalde de bal voor de lijn weg.

Na de thee kreeg koploper PSV nog een enorme kans op de 2-0, maar Joëlle Smits trof de lat. Daardoor bleef het 1-0 op PSV Campus De Herdgang en kon PSV drie nieuwe punten bijschrijven. De ploeg van trainer Luiten heeft nu 26 punten uit tien wedstrijden en is daarmee zeker van de kampioenspoule.

Beeld: YouTube

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!