OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis OFFICIEEL | Olympische Spelen beginnen volgend jaar op 23 juli Van Dongen fel: ''Vrouwenvoetbal wordt gezien als maatschappelijk project''

Wilms maakt kans op prijs van Sporttalent van Limburg

0
Wilms maakt kans op prijs van Sporttalent van Limburg

Lynn Wilms pakt mogelijk een individuele prijs. De verdedigster annex middenveldster van FC Twente is genomineerd voor de prijs van Sporttalent van Limburg.

Wilms pakte dit jaar, haar eerste seizoen bij de club, de landstitel met FC Twente. Daarnaast maakte de jonge verdedigster haar debuut voor de OranjeLeeuwinnen. Dat deed Wilms in de met 3-0 gewonnen EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije in september.

De verdedigster kent concurrentie van Larissa Nusser (handbal) en Lars Kersten (paardensport). De genomineerden zijn door de vakjury bepaald. De winnaars worden op maandagavond 16 december 2019 bekend gemaakt bij de uitreiking die in theater De Maaspoort te Venlo zal plaatsvinden.

Je kan tot en met 7 december stemmen op jouw favoriet.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!