SC Heerenveen op zoek naar oefentegenstander na afzegging FOTO | Heftig! Doelvrouw Liverpool loopt horrorblessure aan hoofd op SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France Arsenal gaat in Londense derby tegen Chelsea hard onderuit

Wilms maakt kans op prijs van Sporttalent van Limburg

( 0 reacties)
Wilms maakt kans op prijs van Sporttalent van Limburg

Lynn Wilms pakt mogelijk een individuele prijs. De verdedigster annex middenveldster van FC Twente is genomineerd voor de prijs van Sporttalent van Limburg.

Wilms pakte dit jaar, haar eerste seizoen bij de club, de landstitel met FC Twente. Daarnaast maakte de jonge verdedigster haar debuut voor de OranjeLeeuwinnen. Dat deed Wilms in de met 3-0 gewonnen EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije in september.

De verdedigster kent concurrentie van Larissa Nusser (handbal) en Lars Kersten (paardensport). De genomineerden zijn door de vakjury bepaald. De winnaars worden op maandagavond 16 december 2019 bekend gemaakt bij de uitreiking die in theater De Maaspoort te Venlo zal plaatsvinden.

Je kan tot en met 7 december stemmen op jouw favoriet.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!