BIZAR! Miedema scoort dubbele hattrick tegen Bristol City

0
BIZAR! Miedema scoort dubbele hattrick tegen Bristol City

Vivianne Miedema heeft vandaag weer eens bewezen van wereldklasse te zijn. De spits scoorde maar liefst zes (!) keer tegen Bristol City en gaf ook nog eens vier assists in de 11-1 zege.

Miedema, Jill Roord en Daniëlle van de Donk begonnen in de basis bij Arsenal, terwijl bij Bristol City Vita van der Linden ontbrak. Het was Lisa Evans die na zeven minuten spelen op aangeven van Miedema de score openden.

Drie minuten later had de spits opnieuw een assist in huis, waardoor Leah Williamson de 2-0 op het scorebord zette. Nog in de eerste helft maakte Miedema zelf een hattrick, door in de 15e, 32e en 36e minuut te scoren.

Na de thee was de aanvalster wederom belangrijk. Ze maakte zelf de 6-0, waarna ze de assist op Jordan Nobbs gaf bij de 7-0. In de tien minuten die volgden scoorde Miedema zelf nog twee keer en gaf ze een assist.

De 11-0 werd gemaakt door Emma Mitchell, waarna Yana Daniels nog de eretreffer scoorde voor Bristol City. Miedema speelde in totaal 70 minuten mee, Van de Donk en Roord maakten de gehele wedstrijd vol.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!