KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Olympische Spelen

0
KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Olympische Spelen

Het interlandjaar 2019 zit er inmiddels op voor de OranjeLeeuwinnen. Volgende zomer staat alweer het volgende grote toernooi op het programma. De ploeg van bondscoach Sarina Wiegman is in 2020 actief op de Olympische Spelen.

Het is de eerste keer dat de Leeuwinnen meedoen aan het grootste sportevenement ter wereld. Het olympisch voetbaltoernooi voor vrouwen begint op woensdag 22 juli 2020 en eindigt met de finale op vrijdag 7 augustus. Aan het toernooi doen twaalf landen mee.

Naast de OranjeLeeuwinnen hebben ook gastland Japan, Brazilië, Groot-Brittannië, Nieuw-Zeeland en Zweden zich al geplaatst. De wedstrijden worden gespeeld in zes speelsteden: Tokio (Ajinomotostadion en het nationaal stadion), Kasima (Kashimastadion), Sendai (Miyagistadion), Sapporo (Sapporo Dome), Saitama (Saitamastadion) en Yokohama (Internationaal Stadion).

In medio april vindt de loting voor het toernooi plaats. Dan wordt bekend tegen wie en wanneer de OranjeLeeuwinnen op de Olympische spelen in actie komen. Tijdens de Olympische Spelen zijn de Leeuwinnen onderdeel van TeamNL, waardoor de kaartverkoop niet via de KNVB loopt.

Sunweb Sports & Events, partner van NOC*NSF/TeamNL en de KNVB, is de officiële ticketaanbieder voor de Olympische Spelen. Sunweb Sports & Events biedt pakketreizen aan verdeeld in vier reisperiodes met verschillende reisduren. Je beslist zelf welk hotel het beste aansluit op jouw wensen en welke wedstrijdtickets je bij wilt boeken.

Op dit moment zijn via Sunweb Sports & Events alle kaarten voor het vrouwenvoetbal uitverkocht. Er staat een aanvraag uit voor extra kaarten. Indien er extra kaarten worden toegewezen, zullen deze beschikbaar komen in de Ticket Only webshop.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!