V.v. Bavel start met meidenselectieteam en organiseert inlooptrainingen

0
V.v. Bavel start met meidenselectieteam en organiseert inlooptrainingen

V.v. Bavel gaat in het seizoen 2020/21 van start met een meidenselectieteam. Dat maakt de club bekend.

"Meiden- en vrouwenvoetbal vinden we bij v.v. Bavel heel belangrijk. We willen een sterke club in de topklasse worden. Om die droom waar te kunnen maken, is goede doorstroom vanuit de jeugd erg belangrijk", geeft v.v. Bavel aan op de website.

"Op deze manier bieden we talentvolle speelsters binnen onze club een uitstekende opleiding én de mogelijkheid om door te stromen naar de top van het vrouwenvoetbal.  Met het meidenselectieteam willen wij talentvolle speelsters een zo goed mogelijke voetbalopleiding bieden. Zodat zij het optimale uit hun voetbalcarrière kunnen halen", aldus de club.

Het meidenselectieteam van v.v. Bavel wordt een team van gemotiveerde meiden met een gezamenlijk doel: zo goed mogelijk worden in het voetballen! Het meidenselectieteam is voor talentvolle meiden die geboren zijn in 2005 of 2006. Vanuit dit team kunnen ze in de toekomst vervolgens aansluiten bij de vrouwenselectie (toegankelijk voor speelsters vanaf 15 jaar). 

Om het meidenselectieteam samen te stellen, organiseert v.v. Bavel inlooptrainingen. Aanmelden daarvoor doe je via de website.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!