SC Heerenveen op zoek naar oefentegenstander na afzegging FOTO | Heftig! Doelvrouw Liverpool loopt horrorblessure aan hoofd op SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France Arsenal gaat in Londense derby tegen Chelsea hard onderuit

KNVB praat met Franse bond over deelname Leeuwinnen aan toernooi

( 0 reacties)
KNVB praat met Franse bond over deelname Leeuwinnen aan toernooi

De OranjeLeeuwinnen speelden in november de laatste interland van 2019. Pas in april 2020 speelt de ploeg van bondscoach Sarina Wiegman de volgende EK-kwalificatiewedstrijden.

Volgens het Franse Footoféminin doen de Leeuwinnen, om zich voor te bereiden op die duels en de Olympische Spelen van 2020, mee aan het Tournoi de France, een nieuw jaarlijks toernooi in Frankrijk.

De deelname van Oranje staat echter nog niet vast, zo laat de KNVB desgevraagd weten aan vrouwenvoetbalnieuws.nl. De Nederlandse voetbalbond is momenteel bezig met het programma van de Leeuwinnen voor 2020 en is in gesprek met de Franse bond over de deelname aan het Tournoi de France. Helemaal zeker is het dus nog niet dat de Leeuwinnen in maart 2020 actief zijn in Frankrijk.

Het Toernoi de France wordt van 4 tot en met 10 maart 2020 georganiseerd in Valenciennes en Calais. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!