Noordam: ''Dat lijkt me wel een mooie competitie om in te spelen''

0
Noordam: ''Dat lijkt me wel een mooie competitie om in te spelen''

Nadine Noordam zag afgelopen zomer onder meer Victoria Pelova vertrekken bij ADO Den Haag, maar koos er zelf voor om te blijven. De middenveldster draagt de aanvoerdersband onder leiding van trainer Sjaak Polak.

"Voor mezelf heb ik er bewust voor gekozen om te blijven bij ADO, om minuten te maken. Ik speel veel, dus dat is fijn. Ik ben captain, dat is ook wel een mooie eer natuurlijk. Ik heb het gewoon supererg naar mijn zin", zegt Noordam bij Haaglanden Voetbal.

Binnenkort zal ze echter een keuze moeten maken: een maatschappelijke carrière of de volledige focus op het voetbal. "Dat is een keuze die binnenkort gaat komen. Ik zou nooit stoppen met voetballen. Ik wil er altijd zoveel mogelijk uit halen. Ik ben nog jong, dus een maatschappelijke carrière heb ik nog wel even voor me. Die tijd komt nog wel."

"Op dit moment kan ik het combineren, dat vind ik heel mooi", aldus Noordam, die ook wel open zou staan voor een buitenlandse transfer. "Als er iets langskomt, dan zou ik daar zeker over nadenken. Ik vind de Engelse competitie heel mooi. Die is ook heel erg in ontwikkeling. Dat lijkt me wel een mooie competitie om in te spelen. Als je naar het weer kijkt, klinkt Spanje wel leuk, haha", besluit de middenveldster.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!