PSV neemt na dit seizoen afscheid van ervaren middenveldster OranjeLeeuwinnen doen financiële bijdrage aan steunpakket voor clubs BREAKING | FIFA: WK Onder 20 uitgesteld vanwege coronavirus Contractnieuws uit Amsterdam: Ajax deelt twee contractverlengingen uit OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie

VIDEO | Samenvatting: Ajax wint nipt op bezoek bij SC Heerenveen

0
VIDEO | Samenvatting: Ajax wint nipt op bezoek bij SC Heerenveen

Ajax heeft zondag drie punten gepakt op bezoek bij SC Heerenveen. Op Sportpark Skoatterwâld werd het 1-0 in het voordeel van de Amsterdammers.

In Friesland scoorde Eshly Bakker het enige doelpunt van de wedstrijd namens de ploeg van trainer Danny Schenkel. Voor de goal was Vanity Lewerissa dichtbij de openingstreffer en ging een vrije trap van Desiree van Lunteren, die deze week aankondigde te stoppen bij de OranjeLeeuwinnen, maar net over.

Uiteindelijk was het dus Eshly Bakker die vlak voor rust raak kopte uit een voorzet van Soraya Verhoeve. Na die treffer was SC Heerenveen dichtbij de gelijkmaker. Tiny Hoekstra schoot maar net over. Niet veel later dwong Laura Strik Lize Kop tot een redding.

De ploeg van trainer Roeland ten Berge zette aan en was dus enkele keren dichtbij de 1-1, maar die viel uiteindelijk niet meer. Daardoor nam Ajax de drie punten mee naar Amsterdam.

Beeld: YouTube

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!