LIVESTREAM | FC Twente treft VfL Wolfsburg in oefenwedstrijd SC Heerenveen op zoek naar oefentegenstander na afzegging FOTO | Heftig! Doelvrouw Liverpool loopt horrorblessure aan hoofd op SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France

VIDEO | Samenvatting: Ajax wint nipt op bezoek bij SC Heerenveen

( 0 reacties)
VIDEO | Samenvatting: Ajax wint nipt op bezoek bij SC Heerenveen

Ajax heeft zondag drie punten gepakt op bezoek bij SC Heerenveen. Op Sportpark Skoatterwâld werd het 1-0 in het voordeel van de Amsterdammers.

In Friesland scoorde Eshly Bakker het enige doelpunt van de wedstrijd namens de ploeg van trainer Danny Schenkel. Voor de goal was Vanity Lewerissa dichtbij de openingstreffer en ging een vrije trap van Desiree van Lunteren, die deze week aankondigde te stoppen bij de OranjeLeeuwinnen, maar net over.

Uiteindelijk was het dus Eshly Bakker die vlak voor rust raak kopte uit een voorzet van Soraya Verhoeve. Na die treffer was SC Heerenveen dichtbij de gelijkmaker. Tiny Hoekstra schoot maar net over. Niet veel later dwong Laura Strik Lize Kop tot een redding.

De ploeg van trainer Roeland ten Berge zette aan en was dus enkele keren dichtbij de 1-1, maar die viel uiteindelijk niet meer. Daardoor nam Ajax de drie punten mee naar Amsterdam.

Beeld: YouTube

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!