OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis OFFICIEEL | Olympische Spelen beginnen volgend jaar op 23 juli Van Dongen fel: ''Vrouwenvoetbal wordt gezien als maatschappelijk project''

Kritiek op Aziatische voetbalbond na aanstellen comité voor vrouwenvoetbal

0
Kritiek op Aziatische voetbalbond na aanstellen comité voor vrouwenvoetbal

Er is kritiek op de Aziatische voetbalbond, de AFC. De bond heeft namelijk een comité aangesteld voor de ontwikkeling van vrouwenvoetbal, bestaande uit alleen maar mannen.

In totaal zijn er vijftien mannen aangesteld als lid van het technische comité dat gaat over de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal. Tijdens de eerste vergadering erkende het comité de noodzaak om de hoogste normen in het vrouwenvoetbal te handhaven.

Op Twitter volgde er kritiek, omdat het gehele comité dus uit mannen bestaat, terwijl datzelfde comité gaat over de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal. Sommige mensen reageren met een simpel gelach, terwijl anderen schrijven: "Soms overschrijdt de realiteit de satire." "Om te lachen", voegt iemand anders toe."

"Wat?! Ik weet echt niet wat ik moet zeggen nu", schrijft een ander. "Ik zou graag geschokt en verontwaardigd zijn, maar ik ben gewoon verdrietig", aldus een andere fan.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!