SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France Arsenal gaat in Londense derby tegen Chelsea hard onderuit KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion

BREAKING | Martens krijgt groen licht en staat voor rentree

( 0 reacties)
BREAKING | Martens krijgt groen licht en staat voor rentree

Geweldig nieuws vanuit Barcelona. Lieke Martens heeft groen licht gekregen van de medische staf van FC Barcelona en kan dus haar rentree maken.

Begin deze maand hervatte de aanvalster de groepstraining na een slepende blessure aan haar teen. Halverwege oktober keerde Martens terug op het veld, waar ze loopoefeningen deed. Daarvoor deed de aanvalster alleen oefeningen in de gym of in het zwembad. Martens kampte lange tijd met een blessure aan haar teen, iets waar ze tijdens het WK ook last van had.

Door de blessure kwam ze na het toernooi in Frankrijk niet meer in actie. Eerder gaf Martens al aan dat het een lastige blessure is. "Soms is het mentaal moeilijk voor me, omdat ik graag snel weer op het veld wil staan, maar dat is onmogelijk als je pijn hebt", zei ze.

Nu kan Martens dus dit weekend haar rentree maken. FC Barcelona neemt het aanstaande zondag in eigen huis op tegen Deportivo la Coruña.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!