SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France Arsenal gaat in Londense derby tegen Chelsea hard onderuit KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion

Van Veenendaal over successen: ''Durf er niet echt van te genieten''

( 0 reacties)
Van Veenendaal over successen: ''Durf er niet echt van te genieten''

Sari van Veenendaal kende een 2019 om nooit meer te vergeten. De aanvoerster van Oranje was eerste keeper op het WK en bereikte daar de finale met de Leeuwinnen. Van Veenendaal werd verkozen tot beste keeper van dat toernooi en vervolgens ook van de wereld. Daarnaast dwong de goalie met haar optredens in Frankrijk een transfer naar topclub Atlético Madrid af.

De doelvrouw kreeg op het WK enorm veel lof. "Ik heb leuke berichten teruggelezen en mijn ouders hebben krantenberichten bewaard", vertelt Van Veenendaal in een uitgebreid interview met Helden. Maar of ze er ook van echt heeft genoten?

"Ik durf er niet echt van te genieten", is de keepster eerlijk. "Wie hoog gaat, kan ook heel diep vallen. Als keeper weet je dat je op een dun lijntje balanceert", geeft Van Veenendaal aan. De goalie denkt dat ze pas na haar carrière met een goed gevoel terug kan kijken op het WK in Frankrijk.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!