Uitslag | Zeges voor PEC, ADO en SC Heerenveen in Eredivisie Cup WOW! Nederlandse vrouwenteams half seizoen ongeslagen Goed nieuws! NOS bemachtigt rechten voor EK van 2021 UEFA voert groepsfase in voor Champions League vanaf 2021/22 Het programma van 4 december: Oranje O17 in actie

Spitse maakt kans op individuele prijs na topseizoen in Noorwegen

( 0 reacties)
Spitse maakt kans op individuele prijs na topseizoen in Noorwegen

Voor Sherida Spitse krijgt het nu al mooie seizoen nog een prachtig staartje. De middenveldster kan met haar ploeg Vålerenga na de zilveren medaille in de competitie dit weekend de Noorse beker winnen.

En dat is niet alles. Spitse is namelijk genomineerd voor de prijs van Speelster van het Jaar van de Noorse competitie. "De aanvoerster van Vålerenga heeft een hoog internationaal niveau en was finalist op het WK van afgelopen zomer. Ze heeft het team uit de hoofdstad door een briljant seizoen geleid", zo valt er te lezen op de website van Toppfotball Kvinner.

"Spitse heeft kwaliteiten op een niveau dat maar weinig anderen in de Toppserien kunnen evenaren en dat was dit seizoen cruciaal voor Vålerenga." Spitse kent concurrentie van Synne Jensen (Røa) en Kennya Cordner (Sandviken). Op 2 december wordt de winnaar bekendgemaakt. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genomineerd voor beste speler van de Toppserien!!???? Trots! Thanks a lot the my teammates!!????????

Een bericht gedeeld door Sherida Spitse (@sheridaspitse) op

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!