FOTO | Mooi! OranjeLeeuwinnen nemen afscheid van Van Lunteren

0
FOTO | Mooi! OranjeLeeuwinnen nemen afscheid van Van Lunteren

Donderdag maakte Desiree van Lunteren bekend per direct een punt achter haar interlandloopbaan te zetten. De 84-voudig international debuteerde op 15 februari 2012 in het met 2-1 verloren oefenduel met Frankrijk in het 'grote' Oranje.

De overige OranjeLeeuwinnen nemen via sociale media afscheid van Van Lunteren. "Het was een eer om met je te spelen en om je mijn vriendin te noemen. Ik mis je nu al", schrijft Daniëlle van de Donk op haar Instagram Story. Kika van Es schrijft: "Wauw, ik ben zo trots op jou. Ik ga je missen, bedankt voor alles."

Ook Lieke Martens neemt afscheid van Van Lunteren. "Bedankt voor alle mooie momenten, trots!", post zij op Instagram. Sherida Spitse schrijft: "Topper, bedankt voor alle mooie jaren! Hebben genoeg gelachen en vele leuke dingen mee gemaakt! Heel veel succes en plezier met wat er allemaal komen gaat! Maar we spreken elkaar sowieso nog", voegt ze toe aan een foto van de twee.

Inessa Kaagman, roomie van Van Lunteren, neemt ook via Instagram afscheid van haar 'mormel'. "Bedankt voor alle mooie momenten bij de OranjeLeeuwinnen! Samen een super WK meegemaakt en heerlijke roomie talk gehad elke trip! Ik ben trots op je mormel!"

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dees, bedankt voor alle mooie momenten die we samen hebben mogen delen bij de @oranjeleeuwinnen . Heel veel succes met alles in de toekomst. Je kan en mag trots op jezelf zijn. ???? #DeesBedankt

Een bericht gedeeld door Shanice Van De Sanden (@svandesanden) op

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!