Uitslag | PSV, FC Twente en SC Heerenveen winnen returns Eredivisie Cup Ajax-fans eerste kwartier stil in topper tegen PSV als protest Wiegman hoopt op Veurink: ''Wil heel graag door met Arjan'' FOTO | De Graaf maakt rentree bij West Ham United na zware knieblessure Noordam: ''Dat lijkt me wel een mooie competitie om in te spelen''

Geloof bij Darnoud: ''Moet wel zeggen dat er nu meer kansen zijn''

( 0 reacties)
Geloof bij Darnoud: ''Moet wel zeggen dat er nu meer kansen zijn''

FC Twente neemt het vrijdagavond op tegen ADO Den Haag. De Tukkers gaan die wedstrijd met een goed gevoel in, nadat er vorige week met 4-2 werd gewonnen van Excelsior Barendrecht.

"Dat was een opluchting. Je gaat wedstrijden altijd in om te winnen, dus is het heel erg fijn wanneer dat dan weer een keer gebeurt. Dat geeft ook weer vertrouwen voor de volgende wedstrijd”, zegt Licia Darnoud op de website van FC Twente.

Het gat met koploper PSV is door de zege en het gelijke spel van PSV zes punten, maar daar is de ploeg van trainer Tommy Stroot niet echt mee bezig. "We hebben altijd het gevoel gehad dat het nog mogelijk is. Maar ik moet wel zeggen dat er nu meer kansen zijn. We bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd."

Vrijdagavond wacht dus ADO Den Haag: "Wedstrijden tegen ADO Den Haag zijn nooit makkelijk geweest. Maar we zullen met onszelf bezig moeten zijn, moeten gaan voetballen en de betere ploeg willen zijn", aldus de jongeling.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!