Grant: ''Moet mijn best blijven doen om hogerop te komen''

0
Grant: ''Moet mijn best blijven doen om hogerop te komen''

ADO Den Haag gaat vanavond op bezoek bij FC Twente. Het verschil op de ranglijst tussen beide teams is momenteel vijf punten. Op de website van ADO blikt Chasity Grant vooruit.

"Ik heb heel veel zin om de strijd om de vierde plaats aan te gaan", zegt de aanvalster. "We hebben inderdaad twee nederlagen op rij geleden, maar dat betekent niet dat wij het opgeven. We gaan als team elke wedstrijd in om te winnen en dan maakt het niet uit tegen wie we spelen."

Grant vervolgt: "Wij zullen als ADO Den Haag laten zien wat wij kunnen en de punten binnen halen die we kunnen halen", is ze duidelijk. De jonge aanvalster voelt zich goed. "Ik doe elke wedstrijd weer mijn best om te laten zien dat ik echt verbeterd ben ten opzichte van vorig seizoen. En ik moet mijn best blijven doen om uiteindelijk hogerop te komen! Er zijn altijd dingen die je kan en moet verbeteren, maar ik werk daar elke training en wedstrijd aan."

Vanavond verwacht de buitenspeelster een pittige wedstrijd. "Maar wij gaan daarheen om de punten mee te nemen naar Den Haag, om ons vervolgens weer te focussen op de volgende wedstrijd. Drie punten zijn voor ons nu heel belangrijk en ik heb er alle vertrouwen in dat we die gaan halen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!