Uitslag | PSV, FC Twente en SC Heerenveen winnen returns Eredivisie Cup Ajax-fans eerste kwartier stil in topper tegen PSV als protest Wiegman hoopt op Veurink: ''Wil heel graag door met Arjan'' FOTO | De Graaf maakt rentree bij West Ham United na zware knieblessure Noordam: ''Dat lijkt me wel een mooie competitie om in te spelen''

OranjeLeeuwinnen vallen in de prijzen met fantastisch WK

( 0 reacties)
OranjeLeeuwinnen vallen in de prijzen met fantastisch WK

De OranjeLeeuwinnen zijn in de prijzen gevallen. De ploeg van bondscoach Sarina Wiegman heeft de NUsport Award voor de Sportploeg van het Jaar gewonnen.

Het is voor het eerst dat NUsport de Awards uitreikt en in totaal stemden er meer dan 11.000 bezoekers. In de categorie Sportploeg van het Jaar was het een nek-aan-nekrace tussen Ajax, dat dit jaar de landstitel en de KNVB Beker pakte, en de OranjeLeeuwinnen.

De ploeg van bondscoach Wiegman kende een fantastisch WK. Het was pas de tweede keer dat Oranje meedeed aan een mondiale eindronde en ditmaal werd de finale gehaald, waardoor geschiedenis werd geschreven. In de finale was de Verenigde Staten net te sterk, maar de finaleplaats van de Leeuwinnen heeft impact gehad. "Een geweldige prestatie van een ploeg die onder grote druk het hoofd koel hield", reageerde een van de stemmers.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!