Uitslag | PSV, FC Twente en SC Heerenveen winnen returns Eredivisie Cup Ajax-fans eerste kwartier stil in topper tegen PSV als protest Wiegman hoopt op Veurink: ''Wil heel graag door met Arjan'' FOTO | De Graaf maakt rentree bij West Ham United na zware knieblessure Noordam: ''Dat lijkt me wel een mooie competitie om in te spelen''

Leeuwinnen grappen: ''Nog tips nodig om Europees kampioen te worden?''

( 0 reacties)
Leeuwinnen grappen: ''Nog tips nodig om Europees kampioen te worden?''

Het Nederlands mannenelftal heeft zich geplaatst voor het EK van 2020. Afgelopen weekend werd het ticket voor het toernooi van volgend jaar definitief veiliggesteld door een gelijkspel tegen Noord-Ierland.

Hoog tijd voor felicitaties, dus! Ook de OranjeLeeuwinnen laten van zich horen. "Gefeliciteerd met de kwalificatie voor het EK, heel veel succes daar!", zegt Jackie Groenen. Ook Shanice van de Sanden heeft een boodschap voor de mannen van bondscoach Ronald Koeman.

"Hebben jullie nog tips nodig om Europees kampioen te worden? Bel één van ons of Sarina Wiegman", grapt de aanvalster. "Heel veel succes en van harte gefeliciteerd met de kwalificatie. We zijn trots op jullie", besluiten Groenen en Van de Sanden.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!