Uitslag | PSV, FC Twente en SC Heerenveen winnen returns Eredivisie Cup Ajax-fans eerste kwartier stil in topper tegen PSV als protest Wiegman hoopt op Veurink: ''Wil heel graag door met Arjan'' FOTO | De Graaf maakt rentree bij West Ham United na zware knieblessure Noordam: ''Dat lijkt me wel een mooie competitie om in te spelen''

VV Alkmaar ontvangt duizenden euro's extra van VriendenLoterij

( 0 reacties)
VV Alkmaar ontvangt duizenden euro's extra van VriendenLoterij

Mooi nieuws voor VV Alkmaar. De Alkmaarse club is een van de succesvolste deelnemers aan de 'Samen voor je Club'-actie van de VriendenLoterij in oktober. Daardoor ontvangt de ploeg eenmalig een extra bijdrage van 2.000 euro.

VV Alkmaar zal het geld gebruiken voor een nieuwe analysecamera die gebruikt kan worden bij het opnemen en analyseren van trainingen. Ook wordt er een deel gebruikt voor de organisatie van een trainingskamp in Portugal.

Patrick Tenthof, algemeen manager van VV Alkmaar, is wat maar wat blij met het geldbedrag: "Onze oude analysecamera is toe aan vervanging en met dit bedrag kunnen we een nieuw exemplaar aanschaffen. Dat is super! Daarnaast komt deze extra bijdrage goed van pas bij het trainingskamp dat wij organiseren voor het damesteam", zegt hij op de website van de VriendenLoterij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!