Uitslag | PSV, FC Twente en SC Heerenveen winnen returns Eredivisie Cup Ajax-fans eerste kwartier stil in topper tegen PSV als protest Wiegman hoopt op Veurink: ''Wil heel graag door met Arjan'' FOTO | De Graaf maakt rentree bij West Ham United na zware knieblessure Noordam: ''Dat lijkt me wel een mooie competitie om in te spelen''

Oranje O17 sluit jaar af met dubbele ontmoeting met Denemarken

( 0 reacties)
Oranje O17 sluit jaar af met dubbele ontmoeting met Denemarken

Voor de meeste nationale teams zit het interlandjaar erop. Voor Oranje O17 echter nog niet. Begin december komt de ploeg van KNVB-coach Robert de Pauw nog twee keer in actie.

Op 4 en 6 december staat er een dubbele confrontatie met de leeftijdsgenoten van Denemarken op het programma. Op woensdag 4 december begint het treffen met Denemarken om 19:00 uur, twee dagen later is de aftrap om 11:00 uur.

Beide wedstrijden worden gespeeld op Sportpark De Watertoren in Zaltbommel. Met de twee oefeninterlands tegen de Denen zal Oranje O17 een succesvol jaar afsluiten. Vorige maand werd het ticket voor de Eliteronde in de race om een EK-ticket bereikt, daarnaast eindigde de ploeg van coach De Pauw als tweede op het EK. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!