Uitslag | PSV, FC Twente en SC Heerenveen winnen returns Eredivisie Cup Ajax-fans eerste kwartier stil in topper tegen PSV als protest Wiegman hoopt op Veurink: ''Wil heel graag door met Arjan'' FOTO | De Graaf maakt rentree bij West Ham United na zware knieblessure Noordam: ''Dat lijkt me wel een mooie competitie om in te spelen''

Twee leden Nederlands vrouwenvoetbaldoventeam in prijzen bij WK

( 0 reacties)
Twee leden Nederlands vrouwenvoetbaldoventeam in prijzen bij WK

Het Nederlands vrouwenvoetbaldoventeam is uiteindelijk vierde geworden op het WK Zaalvoetbal in Zwitserland. In de halve finale werd er met 5-2 verloren van Polen, de Europees kampioen van 2018.

In de troostfinale nam Oranje het op tegen Duitsland, waarvan nipt werd verloren: 5-4. Daarna werden de prijzen uitgereikt. Maar liefst twee leden van het Nederlandse team zijn daarbij in de prijzen gevallen. Wietse Sijm, de Nederlandse coach, is verkozen tot beste coach van het toernooi.

Keepster Elisa Hartog is daarnaast verkozen tot beste keepster van het toernooi. Hartog heeft ook een plaats in het All Star-team, samen met twee Brazilianen, één Poolse en één Duitse. Gefeliciteerd!

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!