PSV-spits verbindt zich aan Only Friends en verricht opening

0
PSV-spits verbindt zich aan Only Friends en verricht opening

Aanstaande zaterdag vindt de officiële opening van Only Friends Eindhoven plaats. Only Friends is een sportclub speciaal voor kinderen en jongeren met een beperking uit de regio Eindhoven. De opening wordt verricht door PSV-spits Katja Snoeijs en PSV-mascotte Phoxy.

Snoeijs heeft zich onlangs als ambassadeur verbonden aan Only Friends en laat zaterdag dus direct van zich horen. "Voetbal is wat ik het liefste doe. Ik realiseer me heel goed dat het heel bijzonder is dat ik dat elke dag mag doen", geeft de spits aan. "En dat het niet voor iedereen zo vanzelfsprekend is."

"Daarom ben ik ambassadeur van Only Friends Eindhoven en zet ik me in om sporten voor kinderen en jongeren met een beperking mogelijk te maken", aldus Snoeijs.  Only Friends Eindhoven wordt mogelijk gemaakt door vrijwilligers, stagiaires en gerenommeerde ambassadeurs en sponsoren (Special Friends). Met inzet van hen, willen ze het sporten voor kinderen en jongeren met een beperking tot in lengte van jaren mogelijk maken.

Only Friends vindt zijn oorsprong in Amsterdam in het jaar 2000. Innmiddels bestaat Only Friends Amsterdam uit een groep van meer dan 700 sportende leden, die in 25 verschillende sporten actief zijn.

Foto via: FlowSports

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!