Van den Bighelaar belangrijk voor Ajax: ''Voor mezelf erg fijn''

0
Van den Bighelaar belangrijk voor Ajax: ''Voor mezelf erg fijn''

Ajax won vrijdagavond met 4-0 van VV Alkmaar. Marjolijn van den Bighelaar was met twee doelpunten belangrijk voor de Amsterdammers en na afloop stond de aanvallende middenveldster voor de camera van Ajax TV.

"Er zat wel gewoon veel power in. Vanaf minuut een was het druk geven. Dat voelde gewoon goed", was Van den Bighelaar na afloop lovend over het spel van de ploeg van trainer Danny Schenkel. "Uiteindelijk maken we het in de tweede helft af."

Van den Bighelaar zette Ajax met een benutte strafschop op voorsprong, waarna ze ook nog de 2-0 maakte. "Ze zat er wel dichtbij hoor, maar een goal is een goal", zei ze over de penalty. "De tweede was een afvallende bal, volgens mij stond er een verdedigster op de lijn. Ik dacht: ik stift 'm erover heen. Die zat er ook in, dus het was voor mezelf heel erg fijn."

"Uiteindelijk boeit het niet wie er scoort", is Van den Bighelaar eerlijk. "Zoveel mogelijk doelpunten maken met het team, dan zie je ons allemaal lachen. Ik denk dat het daar uiteindelijk ook wel om draait. Lekker plezier maken, lekker voetballen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!